Szolgáltatások
Programajánló, Szülinap
Árak, nyitva tartás
Szabályok
Kapcsolat
Magyar Deutsch English
8
Játszóház galéria Bowling galéria Fitness galéria
 

Szolgáltatások

A Napsugárpark új lehetőségként nyitotta meg kapuit Bükön a játék, a kaland, a sport forrásaként.

2011-ben egy beszélgetés során kezdődött minden...
Mivel építőipari cégként kavicsbányánkban a termelés befejeződött, így a terület és a pályázati lehetőség is adott volt álmaink megvalósítására.  Ezután hamar felgyorsultak az események, elkezdődhetett a tervezés, engedélyezések és hamarosan kinőtte magát egy több mint 3000 m2-es épület  egy gyönyörű 5,5 hektáros tó környezetében.

Fő célunk, hogy  minden gyermek arcára mosolyt csaljunk, és a mai rohanó világban a családok egy felejthetetlen  napot tölthessenek el együtt.• Játszóház (1700 m2)

Kisebbeknek, egy, két emeletes játszólabirintus áll rendelkezésükre, melyben trambulin, hullámcsúszda, csőcsúszda labdatengerrel mászó alagúttal, és mellette egy kisebb babasarok is található.

Nagyobbaknak  egy 15 pályás trambulin, egy 4 szintes izgalmas elemekkel kombinált labirintus rendszer közel 300 m2 -en (4 ágyús lövöldözővel, 3 pályás 15 m-es hullámcsúszdával, csőcsúszdás labdatengerrel) nyújt felejthetetlen kalandokat.

Ezen kívül, futóbiciklik, triciklik, 1 nagy krokodilos légvár. Ha ügyesek, és gyorsak vagytok úgy másszatok be oda, hogy a száját még nem csukta össze, azután jöhet a csúszás.
Ninja Warior pálya mellyen kipróbálhatjátok mennyire vagytok kitartóak és erősek.


Nyáron rövidnadrágban korcsolyázni? Nálunk ez sem lehetetlen! Gyertek és próbáljátok ki a közel 90 m2-es pályán!
Ha pedig a  sok játék mellet megéheztetek vagy megszomjaztatok büfénk kínálatában biztos találtok nektek való finom meleg,-és hideg ételeket, italokat!

  

• Bowling

Bowling kedvelő vendégeink, baráti csapatok egy modern 2 pályás, UV fénnyel ellátott  pályán kapcsolódhatnak ki, melyből a gyerekek is kivehetik a részüket, és a siker érdekében még egy kis segítséget nyújtunk…• Fitness terem

Az emelten található a 2 pályás amerikai fallabda pálya, a mozogni, edzeni vágyó hölgyeknek, és uraknak a legmodernebb gépekkel felszerelt fitness terem áll rendelkezésre.


• A szabadban lévő szórakozási lehetőségeink

15 elemes játszótér, 9 lyukú mini golf pálya, homokozó és nagy melegben igazi felüdülést nyújtó pancsi park, ahol kedvetekre fröcskölhettek, pancsizhattok.

A tó körüli sétányon pedig nagyokat sétálhattok vagy akár anyáék főzhetnek vagy sütkérezheztnek a szabadban.

Reméljük a nap végére mindenki jól elfáradva, feltöltődve és élményekben gazdag emlékekkel távozik tőlünk! Mi pedig bízunk abban hogy hamarosan újra üdvözölhetünk benneteket, hogy ismét egy izgalmas napnak nézzünk elébe együtt, hiszen minden álmunk hogy ti boldogok legyetek nálunk és mosolyogva, fáradtan és ezzel a mondattal távozva ”Na anya csak még egy utolsót” hagyjátok el a parkunkat!


A Nyugat- dunántúli Operatív Program keretében a NYDOP-2.1.1/I-11-2012-0019  azonosítószámú projekt 227 615 650 Ft támogatásban részesült. Bővebben »
 
 
Adatvédelem | Copyright © 2013. All rights reserved. www.ysolutions.hu